Nyitóoldal
 
Nyomdai termékek
Nyomdai szolgáltatások
Az R+R Kft.
Referenciák
Alapanyagok
Kapcsolat
AZ R+R KFT. FEJLESZTÉSE ESZKÖZBESZERZÉSSEL
 
TERMELÉSI KAPACITÁSOK
BŐVÍTÉSE AZ R+R KFT KECSKEMÉTI TELEPHELYÉN
 
AZ R+R KFT. ÓCSAI TELEPHELYÉNEK FEJLESZTÉSE
 


A leggyakrabban kért nyomdai termékek:

Display
Ha hangsúlyt szeretnél termékeid jelenlétének adni az üzletekben…
Tedd figyelemfelkeltővé árukínálatod, hogy ne menjenek mellette tovább az emberek, illetve megtalálják a vásárlók az árudat akár a legnagyobb méretű hipermarketekben is!

Pult display és kínáló tálcák
A kiszolgálópultoknál álló vásárlók jó részét szokták még elcsábítani terméked megvételére ezek az eszközök. Főként a kis méretekkel rendelkező termékek esetén bizonyították már a rendkívüli hatékonyságukat.

Belógó, attrap vagy megállítótábla
Juttasd el üzeneted a leendő vagy régi ügyfeleidnek! Marketing vagy tájékoztatási céllal legyártathatod egyedi figyelemfelkeltő transzparenseid, amelyeket elhelyezhetsz a mennyezetről belógatva, pultra vagy padlóra állítva. (Természetesen az elhelyezés módját a gyártás előtt kell még megadnod.)

Szórólaptartó
Nem csak rendezett módon tudsz velük szórólapokat felkínálni, hanem egyúttal fel is hívhatod szórólapjaidra a figyelmet!

Nyereménydoboz
Egy bolti marketingakció eredményességét csak az akcióban résztvevők visszajelzései alapján tudod igazán megmérni. Ehhez egy igen esztétikus és praktikus segítség egy nyereménydoboz!

Gyűjtőurna
Ha szórólapokat, nyereménykuponokat gyűjtesz, sok esetben a legjobb választás lehet egy figyelemfelkeltő és egyben sok információt megmutatni tudó gyűjtődoboz. Ha az emberek tudják, miért érdemes nekik egy kitöltött cetlit vagy kártyát bedobni az adott gyűjtőurnába, sokkal jelentősebb eredményekkel számolhatsz a nap végére!

Polccsík
Legyen elegáns és vevőbarát az üzleted összes polca!
A saját egyedi image szerint színezheted polcaid éleit, felületeit. Segítheti egyaránt a vásárló tájékozódását, de egyúttal az árufeltöltők munkáját is…

Jegyzetblokktartó
Az ünnepek közeledtével egy különösen kedvelt promóciós ajándék a jegyzetblokk, papírral feltöltve. Nagyszerű lehetőség arra, hogy kiemelt ügyfeleik szeme előtt nap mint nap ott legyen céged logója és üzenete, ahányszor egy lapot letép!

Naptár
Az év vége felé ne engedd el ügyfeleid például egy asztali naptár nélkül! A felmérések szerint legalább minden 2. ilyen naptárat a következő évben valóban használnak is! A naptár jellegétől függően pedig akár naponta újabb és újabb módon kommunikálhatsz „időzítetten automatizálva” az ügyfeleidhez! Az bekerülési ár és a szerzett ügyfélérték mutatója lényegesen jobb, mint egy átlagos TV-reklámé bármely magyarországi adón!
Nyakfüggő
Ha italok forgalmazásával foglalkozol, akkor egy szuper befektetés lehet számodra a nyakfüggő! Messziről sugalmazza kiskereskedelmi vásárlóid részére, hogy egy különleges és értékes italról lehet szó, ha minden egyes üveget még saját „prospektussal” is elláttak! A nyakfüggőket - a nyereségben érdekelt italforgalmazó cégeknél - értéknövelő hatásuk miatt kötelezően elő kellene írni!
Gépjármű-napellenző
Egyszerű és gyors belső árnyékolása lehet ügyfeleid autóinak, miközben reklámozod a céged!
Irattartó papucs
Legyél Te is egyedi és gazdaságos! Trendi dolog a saját designnal rendelkező, jóval strapabíróbb, és a laminálásnak köszönhetően enyhén vízálló papucs.
Hosszútávon a kopásállósága miatt még igen gazdaságos és környezetkímélő is!
Gyűrűsmappa, dosszié
Vevőidnek és ügyfeleidnek nem adhatsz bármit, hiszen az képviseli a továbbiakban az üzleted, vállalkozásod!
Egyedi célokra speciális méretekben gyártathatod, gyűrűsszerkezetek kiválasztásánál pedig kérd ki szakembereink véleményét! A képzelőerőd határai korlátozzák csak a lehetőségeid!
Felírótábla
Gyermekkorunkban rajztáblának hívták, és általában igencsak csúnyácska furnérból volt az anyaga, használhatatlan leszorító-pontokkal…
Ez mostanra sokat változott, ma már nem pontokon fogja a táblát, mint régen, hanem krómozott ívfogóval van felszerelve, ami a papírt igen stabilan tartja. Manapság ez egy igen exkluzív, praktikus és egyben nagyon esztétikus terméknek számít, a vállalatvezetői szektor tagjai kedvelik talán a leginkább. Promóciós célokra is kitűnő a céglogóddal, reklámoddal ellátva!


Dobozok
Az alábbiakban bemutatjuk a kategóriában milyen termékeket kinálunk!

 

Terméktartó doboz
Egy üzletben az eladásaid mennyiségét, és az üzlet image-ét is drasztikusan befolyásolja, hogy a termékeket
a. egy ládába ömlesztve kínálod-e a vásárlóknak,
b. vagy ízlésesen elrendezve, külön a termék felszolgálására praktikusan kitalált, igényes megjelenést kölcsönző terméktartó dobozban!
A Tiéd a döntés, és Tiéd a döntéshez tartozó profit is!

Ajándékdoboz
Ajándékaid értékén sokat emel egy igazán szép ajándékdoboz, de ezzel Te is biztosan egyetértesz…

Díszdoboz
Tedd próbára a tervezők kreativitását és szépérzékét!
Tetszőleges forma, anyag, nyitási és zárási megoldás, felület és bevonat alkalmazható!

Bortartó doboz
Kölcsönözz elegáns és különleges megjelenést az italnak, amelyet eladásra vagy ajándéknak szánsz!
Nem utolsó szempont a doboz mellett az sem, hogy védi a fénytől az italt is!


Egyéb csomagolóanyagok

Az országban megtalálható bármely termékek csomagolását megoldjuk kívánságod szerint. Legyen az bármilyen jellegű termék vagy ipari termék, ajándéktárgy…
Ha valami igazán különlegeset vagy egyedit szeretnél, az R+R nem ismer lehetetlent!
Mesekönyv
Legyártathatod saját vagy céged műveit bármilyen formában.
Lehet az formára vágott, egyenes oldalú kasírozott mesekönyv sok-sok változata…
Társasjáték
Bármilyen mechanikával és merevséggel rendelkező papírszerkezetek, alaplapok, dobozok, kártyák és szabályleíró füzetecskék elkészíttethetők.

Puzzle
Gyártass saját puzzle-t a reklámgrafikáddal, logóddal ellátva!
A promóciós célú puzzle-k mellett gyermekek részére is sok kirakójáték készül az R+R műhelyében.

A reklámjaid hosszú távon is hatásosan célba érnek ezzel a termékkel a gyermekes családoknál, köszönhetően e kedvelt játék rendszeres használata jóvoltából! Mennyibe kerül egy potenciális vevődhöz egy reklámüzeneted 10, 50, vagy akár több százszori eljuttatása, vagy mennyibe kerül egy puzzle-t adnod nekik! Mérlegeld még azt is, hogy melyiket fogadják el Tőled nagyobb figyelemmel irántad és melyiknek fognak jobban örülni!

Kaputakaró
Áruházak lopás ellen felszerelt kapuk eltakarására és reklámfelületként történő hasznosítására szolgál.

Raklaptakaró
Raklapok és raklapos árukból épített szigetek körbeborítására, dekorálására használják. Grafikai tervezésnél nagyon jól alakítható a felső részének esetleges formára vágása.

Sarokelem
Raklapok, raklapszigetek sarkaira szánt dekoráció. Nem öleli körbe a raklapot, csak a sarkokat takarja. Kedvelt dekoráció, mert könnyen kezelhető, a raklapokon az áruhoz az alsó sor esetén is hozzáfér a vásárló