Nyitóoldal
 
Nyomdai termékek
Nyomdai szolgáltatások
Az R+R Kft.
Referenciák
Alapanyagok
Kapcsolat
AZ R+R KFT. FEJLESZTÉSE ESZKÖZBESZERZÉSSEL
 
TERMELÉSI KAPACITÁSOK
BŐVÍTÉSE AZ R+R KFT KECSKEMÉTI TELEPHELYÉN
 
AZ R+R KFT. ÓCSAI TELEPHELYÉNEK FEJLESZTÉSE
 


Álmodtál már arról, hogy van egy saját terülj-terülj asztalkád? Úgy, mint a mesében, csak azzal az apró, de fontos különbséggel, hogy ezt nem vehetik el a cégedtől!

Az üzleti recepted pedig egyszerű, mint egy darab kő:

Kápráztasd el azonnal az ügyfeleid!

A lehetőségek szinte korlátlanok!

Offset-nyomás:

A nagyobb példányszámok gyors és olcsó előállítási módja, fotóminőségű színvisszaadással.Akár A/00 papírméretben is készülhetnek vele a munkáid sokféle papírra: 80gr/nm-550 gr/nm-es karton között bármire, sokféle papírra: 80gr/nm-550 gr/nm-es karton között bármire, de készülhetnek vele öntapadó hordozóra is lenyomatok.A relatív magas nyomdai beállási költségek miatt kis darabszám esetén nem az offset, hanem a digitális nyomás a megtérülőbb választás.

Mi is az a nyomdai terülj-terülj asztalkám?

A nyomdaiparban egyedülállóan gyorsan dolgozik az R+R Kft. , azt is mondhatnánk: varázsütésre… Sőt, garanciát kapsz megrendelésedkor arra is, hogy időben elkészülnek kívánságaid a megbeszélteknek megfelelően. Ez az időtartam is legtöbbször hatod vagy nyolcad része annak, amit a legtöbb nyomdánál kérnek.

Mit tud még a nyomdai terülj-terülj asztalkád?

A mesében az is benne van, hogy mindent, ami az ügyfél szem-száj ingere… Ez itt is így van! Az általad kért termékek megjelenése és kidolgozása az ügyfeleidben az első pillanatban a profizmusod érzetét keltik!

Még egy érdekes adalék, ha a magas profittartalom nem közömbös számodra:

Egy csúcsminőségben előállított, és/vagy egy rendkívül igényesen csomagolt terméken az esetek 93%-ban lényegesen magasabb árrést tudsz érvényesíteni a magasabb előállítási költségek ellenére is!

Mivel ingerelheted vásárlásra az ügyfeleid?

Ha nincs konkrét elképzelésed, elsőként hadd javasoljam, hogy a nyomdaipari kivitelezés terén a legjobb ár/hatásfok mutató eléréséhez kérdezd meg az R+R Kft. szakembereit!

Segítenek Téged a legoptimálisabb nyomdai megoldások kiválasztásában, mind a technológiai minőség és mind a pénztárcád védelme esetén.Nincs szükséged 20 év nyomdában eltöltött tanulási és tapasztalati időre, hogy jól dönthess! Inkább vedd igénybe az ők 25 éve folyamatosan épülő szakértelmüket!

Minőségben verhetetlenek vagyunk, ezt garantáljuk!

Honnan tudod meg ezt?

  • Jó érzés megfogni, használni, kinyitni, becsukni, bepattintani, széthúzni…


  • Kellemes látványt nyújtanak a szemnek az élénk, élettel teli gyönyörű színek…


  • Praktikus és kényelmes használni,

  • nem vág és szúr meg senkit,

  • kellemes ránézned, és ehhez nem kell még megforgatnod sem, mert minden oldaláról nézve szép!

  • Ezek mellett pedig olyan strapabíró, hogy észre sem veszi senki, milyen régóta koptatja már…

Még többre vagy kíváncsi?

A megrendelésed teljesítésének folyamatáról itt olvashatsz.

Keresd fel az R+R Kft-t. !

 

Digitális nyomás:

Döbbenetesen élethű színek, és mindezt kis példányszám mellett! 1600 mm szélességig a legtöbb papírhordozóra és öntapadóra alkalmazható. A felületet laminálással akár víz- és kopásállóvá teheted!Az egy ívre jutó költségek kis példányszámok esetén nagyon kedvezőek. Nagy mennyiségek esetén az offset-nyomás a megfelelő alternatíva.

Szitanyomás:

Kifejezetten a műanyagfélék, illetve a speciális igénybevételű, de nem bevonható felületekre képezhető vele tartós festés.1500 x 2800 mm-ig hullámkarton, plakátpapír, öntapadós hordozó, de akár PVC, vagy polipropilén is nyomható vele! Habosított PVC-t már 0,3 mm vastagságtól kezdve is kérhetsz!

Fóliázás (Thermofóliával):

Akár B/0-ás méretig fényes vagy matt felületű fóliázás is kivitelezhető. Ez kiemeli a színeket, kopás és vízállóvá teszi a papírfelületet. A thermofólia további jó tulajdonsága a legtöbb esetben, hogy merevebbé, tartásosabbá teszi a papírhordozót.

UV lakkozás, forma UV lakk:

Az extrém hatások eléréséhez! A világ legszebb katalógusainak az egyik titka!Egyetlen papíroldalon kombinálhatod a matt és fényes felületek váltakozását! Emellett az UV lakk nagyon erősen kiemeli, mindentől jobban élénkíti a színeket! Lehetőséged van a papíron csak adott részek lakkoztatására is, ezek tetszőleges amorf alakzatok is lehetnek.

Domdorozás:

Különleges hatásokat érhetsz el, ha a papírnak nem csak a felületét nyomtatod és lakkozod, hanem az általad (vagy a grafikusod által) kitalált formák alapján megdomborítod a papír felületét!

Aranyozás:

Semmi sem kelt akkora feltűnést, mint amikor aranyozott a szöveg vagy a grafika egy része vagy egésze! Ráadásul ez kombinálható a domdorozással! Persze ez nem minden nyomtatvány esetében előnyös, nem árt a kérdést egy hozzáértővel megvitatni.

Kasírozás:

Hullámkartonra, szürkelemezre, habkartonra, de akár falemezre is alkalmazható a kasírozás művelete. A kasírozógépek az R+R Kft. 1400 mm szélességig képesek befogadni az alapanyagokat.Egyedi méretek kasírozására is lehetőséged van: illesztéses, áthajtós kasírozással vagy vásznazással. Ezt az eljárást alkalmazva készülhetnek a hajtási élek például dobozokon vagy mappákon, illetve a különleges hatások eléréséhez is sok lehetőséget nyújt.

Stancolás:

Tetszőleges formájú vágások és bemetszések végezhetők el a nyomdai anyagokon: a példa kedvéért így készülnek a jó minőségű puzzle játékok, de ugyanez a technológia teszi lehetővé a matricák kivágását is úgy, hogy az öntapadó felület tökéletes szétvágása mellett a hordozó anyaga ne sérüljön, azaz könnyen lehúzható legyen róla a matrica. Az R+R Kft.-nél által stancolható anyagok palettája igen széleskörű: hullámkarton, falemez, habkarton, szürkelemez, vinil, priplak. Egyetlen lépésből maximum 2000 mm x 3000 mm felületnagyságot lehet stancolni.A stancgépek méretei: A/1, B/1, A/00.

Spirálozás:

Praktikus és szép is lehet, ha spiráloztatod a több oldalas kiadványaid: Naptár, katalógus, jegyzetfüzet, stb. A 3:1-es osztású ikerspirálozást szükség esetén összehordással is kérheted, azaz összeválogatjuk a különböző anyagú és tartalmú spirálozásra váró lapokat, hogy azok a megfelelő sorrendben legyenek összefűzve. A spirál több színben választható igény szerint. Egységcsomagolás készíttetésére is van lehetőséged nátronpapírba víztiszta polietilén zacskóba csomagolva.

Tasakolás

Tasakok készíttetését is megoldhatod az R+R-el, például CD, DVD, mellékletek, ajándék, kihajtogatható formák, apró termékek csomagolása céljából.Egy ötlet: Például a naptártasak sok ügyfelünknek egy jól bevált megoldássá nőtte ki magát a spirálozással kombinálva!

Zsugorfóliázás:

Zsugorfóliázást kérhetsz kopekeléshez (kopekelés: termékek elhelyezése pl. papírtokban vagy papírállvány-rendszerben, egyszerűen fogalmazva árubepakolás), egységcsomagoláshoz.A zsugorfóliázott displayek (színes árubemutató papírállványok, polcrendszerek) esetén a zsugorfólia meggátolja a szállításkor a termékek kiesését vagy elmozdulását, és a papírszerkezet sérülését is.

Stancszerszámok készítése:

PDF-ben megírt digitális forma alapján egyedi igényeid szerint elkészíti az R+R Kft. a stancszerszámot!

Fűtött raktárhelység biztosítása:

Az alapanyagok elhelyezése fűtött raktárban történik, ami közel 350-400 db paletta raktárazására alkalmas.

Kopekelés:

Displayek, asztali kínálók, kínáló dobozok, társasjátékok, CD tokok és sok egyéb más termék áruval való betöltése. Sok esetben célszerű zsugorfóliázni is a már áruval bepakolt tartóeszközöket, hogy szállításkor és mozgatáskor ne essenek ki vagy szét az összeállított csomagok.

Diszpózás:

Displayek esetén: Displayek összeállítása és területi kiszállítása.

Összeállítás:

A legyártott dobozok, displayek, egyéb termékek összeállítását, azaz a felhasználási formájában történő átvételét is kérheted.

Összeállítási útmutató:

A legyártott dobozok, displayek, egyéb termékek összeállításáról kérhetsz összeállítási, azaz összeszerelési útmutatót, hogy munkatársaidnak ne kelljen logikai fejtörőket megoldania a termékek stabil és esztétikus végső formájának eléréséhez.

Garnitúrázás:

A megrendelt termékek szállításra való felkészítése, összecsomagolása sok esetben nélkülözhetetlen a gazdaságos és sérülésmentes anyagmozgatáshoz!

Szállítmányozás:

2-33 EU raklapméretig az EU országaiban.

Az R+R Kft. számára a Te ügyfeleid elégedettsége jelenti a sikert!

Szaktanácsadás

Kérésedre a munkák elkészítésénél szakmai tanácsot adnak, hogy minél tökéletesebb végeredményt és árut tudj tőlük elszállítani.

A nyomdai szakkifejezések közti tájékozódáshoz vedd igénybe a szakszótárunkat!

Minőségbiztosítás

Ezt bárminemű náluk leadott megrendelésed külön kérés nélkül is tartalmazza!

Nem fordulhat elő, hogy selejtes terméket vegyél át:
Raklapozásra csak a tökéletes minőséget biztosító vizsgálatuk után kerülhet sor! Nem sajnálják az időt a legtökéletesebben működő minőségellenőrző módszertől sem, mégpedig az emberi szem és szakértelem igénybevételével történő ellenőrzést!

Nem szúrópróbaszerű ellenőrzést folytatnak: Minden egyes darabot külön-külön, egyenként alaposan megvizsgálnak a hozzáértő munkatársak, hogy megfelel-e a nyomda és az általad támasztott elvárásoknak!

A minőségi kérdésekre extrém érzékeny az R+R Kft.!

Határidő, az iparág feketebáránya!

Ha leadod megrendelésed, nyilvánvalóan szeretnél mielőbb hozzájutni, és élvezni annak hasznát! Ezért is kiemelt szempont a gyors határidő, amit a rendkívül fejlett erőforrás-tervezési rendszerüknek köszönhetően nem csak a hazai piacon, de világviszonylatban is elképesztően gyors kiszolgálásuk fémjelez!